De kmo-portefeuille uitgelegd

Als je ons op de voet volgt, heb je het waarschijnlijk al zien passeren. Tinkendoe is een trotse dienstverlener van de kmo-portefeuille! Dat wil zeggen dat wanneer je ons onder de arm neemt, je steun kan krijgen tot wel 30% (met een maximum van € 7500 per jaar).

Als dat geen meevaller is, dan weten we het ook niet meer! 😉

Wanneer je onze hulp inroept, heb je natuurlijk maar één doel voor ogen:de communicatie en marketing van jouw bedrijf verbeteren! En net om die reden heb je recht op deze subsidie. Waarom nog twijfelen, toch? Klinkt allemaal als muziek in de oren, maar geen idee hoe je eraan moet beginnen? 

Wel, Tinkendoe zorgt voor alle administratieve zaken, jij hoeft je dus geen zorgen te maken!

Jij kan je volledig concentreren op jouw core business. 

Een mooi voorbeeld van deze manier van werken is onze klant Carnivore. Dankzij de kmo steunmaatregel hebben ze gebruik kunnen maken van onze diensten en hebben ze, dankzij Tinkendoe, een volledig communicatie- en marketingplan kunnen opzetten en omzetten in de praktijk. 

Dit is wat de klant zelf over het werken met de kmo-portefeuille te zeggen heeft: 

‘Zelf ben ik best tevreden over het vooropgestelde advies en de manier van werken. Alles wordt duidelijk overlegd en de feedback was ook naar verwachting. De uitwerking van de strategie en de rapportage van de resultaten voldeed en was ook zeker binnen de verwachte doelstelling. We zijn zeer tevreden en kunnen het aanraden!’

Het resultaat van deze werkwijze is een mooie samenwerking die tot op de dag van vandaag nog voort loopt. Klinkt als een sprookje, toch?

Ook interesse in zo’n succesverhaal voor jouw bedrijf? 

Geef ons een seintje, we starten met plezier je kmo-traject! https://bit.ly/3EW6fOD

Toch eerst alles even overlezen? Check onze ‘benefits’ pagina: https://bit.ly/3vmVdhU