Jouw bedrijf op TV? Wij deden de test!

Als kmo op tv komen? Ja dat kan! Wij deden deze zomer de test en stonden ervan versteld hoe toegankelijk deze manier van reclame maken is voor een kmo. Je moet dus geen mastodont van een bedrijf zijn om jouw activiteit in de spotlights te plaatsen op regionale of nationale TV! Kom in deze blogpost te weten hoe wij dit beleefd hebben!

Met het team van Tinkendoe hebben we de afgelopen jaren een mooi Nederlandstalig klantenbestand mogen uitbouwen. We stonden dan ook al een tijdje te trappelen om van start te gaan met Franstalige projecten. Onze digitale marketing verzorgden we al een hele tijd in beide landstalen en uiteraard staken we met plezier een helpende hand toe aan Franstalige klanten in het Brusselse bijvoorbeeld. Maar het startschot om de Franstalige campagne te lanceren, bleef zonder specifieke reden nog even uit. 

Tot op de dag dat we een heel interessant voorstel kregen van Canal Z om met onze kmo in het programma ‘un regard dans le business’ te verschijnen. Even nadenken, even rekenen (altijd belangrijk 😉)… en al snel waren we ons zowel praktisch als psychologisch aan het voorbereiden op de opnamedag! Wat willen we vertellen, tonen en vooral welke indruk willen we maken op onze potentiële Waalse klanten? 

We kregen heel wat gouden tips van het team van Canal Z en werden op de dag zelf uitstekend begeleid door de cameraman! Het uiteindelijke resultaat was een video van 2 minuten die op een professionele manier schetst waar wij bij Tinkendoe voor staan en wat wij kunnen betekenen voor onze bestaande en toekomstige klanten.

Bovendien kregen wij in de deal met Canal Z ook een uitgebreide video die meer in detail treedt over onze activiteit. Dit is waardevolle content die we perfect kunnen inzetten op onze digitale kanalen. Want een crossmediale aanpak werpt zonder enige twijfel zijn vruchten af!

Klaar om op tv te komen? En al deze indrukwekkende content te gebruiken om jouw digitale kanalen te voeden? Dan maken we heel graag kennis met jou om de opportuniteiten voor jouw onderneming te bespreken.