Over ons

Persoonlijke en transparante communicatie

Een succesvolle samenwerking valt of staat met een duidelijke en transparante communicatie. Een term die binnen het team van Tinkendoe centraal staat! We benutten het potentieel van de talenten van onze collega’s ten volle. Het delen van deze expertise kan onze klanten alleen maar ten goede komen. Met onze klanten praten we open over doelstellingen en de meest efficiënte manier om deze doelstellingen te behalen. We gebruiken constructieve feedback als praktische handvatten om een resultaat te bekomen van topkwaliteit!
Ontwerp zonder titel (26)
Ons aanbod 1 -EDIT - site (1)

Efficiënt en resultaatgericht

In de samenwerking met onze klanten staan we open voor alle sectoren. We gaan in gesprek met jou en bespreken samen jouw specifieke marketing noden. Deze aanpak laat het toe om betrokken te geraken met de projecten van onze klanten. We leven ons in in hun verhaal en kunnen op die manier persoonlijk en gericht te werk gaan in zowel de samenwerking als de uitwerking.

Betrouwbare partner op lange termijn

Dankzij de nauwe samenwerking die we opbouwen met onze klanten en hun projecten wordt er automatisch een band gecreëerd die vaak leidt tot een samenwerking op lange termijn. Dit geeft ons de kans om nog meer feeling te krijgen met de projecten en sectoren waar onze klanten dagelijks mee bezig zijn.
What to expect - EDIT - site (1)


Het team dat bergen verzet voor jou!

Petra van Looy

Co-founder
Marketing Consultant

Petra is onze leading lady. Met een sterke vastberadenheid en grote passie voor marketing en communicatie is ze een absolute krak in haar vak! Met haar oplossingsgerichte mindset is geen uitdaging te zwaar voor deze go-getter!

Debby Kohl

Co-founder
Financieel Directeur

Debby heeft een talent voor organisatie en cijfers, ze is een indrukwekkende alleskunner die te allen tijden het overzicht kan bewaren.

Limor Bal

Marketing Consultant

De actieveling onder ons! Ze maakt er dan ook een sport van om inspirerende content te creëren en doordachte strategische campagnes op te zetten. Limor is organisatorisch heel sterk en is dan een kei in het uitwerken van nieuwe ideeën en plannen. Een MarCom-expert en onmisbare schakel in het team van Tinkendoe!

Imke Van Houdt

Marketing Coördinator

Imke ondersteunt het team en springt in waar nodig. Ondanks het feit dat ze communicatief sterk is, kan ze haar Kempense roots niet verbergen, vaak tot haar eigen frustratie. Haar vastberadenheid zorgt ervoor dat we samen zelfs de hoogste berg kunnen verzetten!

Elke Leemans

Marketing Consultant

Elke is een rasechte grafische duizendpoot met een voorliefde voor contentcreatie en SEO. Geduldig, oog voor detail en een doorzetter pur sang zijn maar enkele eigenschappen om Elke te omschrijven. We zijn dan ook heel blij om haar te verwelkomen in ons team!